PIZZA PASTA AL DENTE HAARLEM

Recentebeoordeling


5 sterren uit 833 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Pizza Pasta Al Dente Haarlem. Meer weten? Ontdek meer

23 feb 2024 om 20:54 Great service. Delicious pizza
18 feb 2024 om 21:19 Salade zonder dressing en met 2 stukjes tomaat en 4 stukjes komkommer voor bijna €9.00 vonden wij als gemengde salade erg teleurstellend. De calzones waren klein van formaat. Saus apart waren we niet gewend. Hadden meer verwacht ivm 4,9 sterren
10 feb 2024 om 20:34 It came in steaming hot without a drop of fat in the box! What wonderful pizzas!
31 jan 2024 om 21:19 Altijd goed. Super lekker, dun, knapperig, fijn belegd, zoals een pizza hoort te zijn. Snel bezorgd, goed heet, en een toegewijde en vriendelijke vaste bezorger. Naar mijn mening de allerbeste bezorg pizzeria van Haarlem en omstreken. Aanrader!
19 jan 2024 om 23:33 Heerlijk eten, snelle bezorging en vriendelijke bezorger.
10 jan 2024 om 22:12 Altijd top! EN snel bezorgd ook, elke keer verbaast het me. Top kwaliteit, smakelijk en goed gekruide pizzas, met dunne knapperige bodem, heerlijke meloen met ham, lasagna is perfect, ik geef ze een 10.
7 jan 2024 om 20:17 The best lasagna, and delicious creme caramel
26 dec 2023 om 22:55 We zijn dankbaar dat we lekker hebben kunnen eten met kerst, en dat het nog snel bezorgt werd op zo'n feestdag ook
24 dec 2023 om 20:53 Heerlijk
18 nov 2023 om 18:31 Gebeld of ze iets later konden bezorgen en dit was geen probleem. Pizza was lekker!